• Start din erhvervsuddannelse i august på Roskilde Tekniske Skole - erhvervsuddannelser (eud), eux-uddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) og htx - teknisk gymnasium med 11 spændende studieretninger
 • Start din erhvervsuddannelse i august på Roskilde Tekniske Skole - erhvervsuddannelser (eud), eux-uddannelser (erhvervsfaglig studentereksamen) og htx - teknisk gymnasium med 11 spændende studieretninger

  Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde, Køgevej 131, Roskilde

  Landets største afdeling for grønne uddannelser

  Vilvorde er landets største afdeling for grønne uddannelser. Her kan du tage stort set alle grønne uddannelser og kurser, men vi har også en række andre uddannelser. Vi har gode undervisningslokaler samt drivhuse, planteskole, dyrehold, bold- og golfbaner og fine udearealer som anvendes i undervisningen. Vilvorde ligger på Køgevej 131 i Roskilde, lige ved Holbækmotorvejens afkørsel, og det er nemt at komme til både i bil, bus og med tog.

   

  Du finder os her

  Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde
   Køgevej 131 • 4000 Roskilde

   46 300 400    rts@rts.dk
   Google Maps    rejseplanen.dk
   Find medarbejder


  Følg os  Faciliteter på Køgevej 131, Roskilde

  Studiemiljø

  Studiemiljø

  På Vilvorde er undervisningen praksisnær og foregår ofte væk fra klasselokalerne, f.eks. i anlægshallerne, væksthusene, planteskolen, staldene eller på græsarealer og marker. Vi har jord under neglene, højt til loftet og benene solidt plantet i jorden! Studiemiljø
  Fagligt miljø

  Fagligt miljø

  Vilvorde rummer flere fagligheder inden for det grønne uddannelsesområde. Sammensætningen med dyrepassere, anlægsgartnere, gartnere, greenkeepere, skov- og naturteknikere og blomsterdekoratører er med til at skabe et stærkt fag- og tværfagligt miljø.
  Gratis morgenmad

  Gratis morgenmad

  Vi tror på at en god start på dagen giver mere energi og bedre læring! Derfor serverer vi gratis morgenmad i elevkantinen, hver dag kl. 7.30-8.00. Kom og nyd en skål cornflakes eller havregryn, og en kop kaffe, the eller mælk, inden du går til undervisning.
  Kantine

  Kantine

  Kantinen er åben mandag-torsdag kl. 7.30-14.00 og fredag kl. 7.30-13.00. Alle dage lukket kl. 8.15-9.00. Her kan du købe både kold og varm mad. Prøv f.eks. frokostbuffeten med salatbar eller de frisksmurte sandwich. Maden er langt hen ad vejen hjemmelavet, økologisk og følger de ti kostråd.
  Bevægelse og idræt

  Bevægelse og idræt

  Kroppen er et vigtigt aktiv i alle vores uddannelser – derfor er det vigtigt at passe på den og styrke den! Det gør vi både igennem undervisningen og med aktive ”breaks”, hvor der kommer gang i blodomløbet og energi til hovedet! Vi har egen fodboldbane og golfbane, samt ridehal og grønne arealer, hvor vi har god plads til at boltre os!
  Bibliotek og bogsalg

  Bibliotek og bogsalg

  Vi har et væld af spændende fagbøger på biblioteket og i bogsalget, hvor der også kan købes sko, støvler, handsker, skriveredskaber mv.
  Bogsalget: mandag-fredag kl. 11.30-12.00.
  Biblioteket: mandag-torsdag kl. 9.15-14.30, fredag kl. 9.00-12.00.
  Vejledningen

  Vejledningen

  Har du spørgsmål til dit uddannelsesforløb, så er du velkommen til at kigge forbi vejlederne på Vilvorde. Vejledningen er åben dagligt i tidsrummet kl. 9.40-12.15.

  Udskriv

  ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

   Til forsiden

   

  Roskilde Tekniske Skole
  (postadresse og administration)
  Postboks 132, Pulsen 10
  4000 Roskilde

   46 300 400
   Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
   Fredag kl. 8.00-14.00

   rts@rts.dk
   Find medarbejder

  CVR-nr. 44053128
  EAN-nr. 5798000556874