DM i Skills 2018: Mød Camilla Schmidt, blomsterdekoratør, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole og Roskilde Handelsskole til DM i Skills 2018

DM i Skills 2018: Mød Camilla, blomsterdekoratør

Camilla Schmidt er 24 år og fra Valby. Hun er i gang med at uddanne sig til blomsterdekoratør, et speciale på detailhandelsuddannelsen der udbydes af Roskilde Tekniske Skole, Vilvorde i samarbejde med Roskilde Handelsskole. 

- Jeg drømmer om at blive en dygtig og anerkendt blomsterdekoratør, siger Camilla, når man spørger til hendes fremtidsplaner.

Camilla er i lære hos Warmdal Blomster i Valby - og hun glæder sig til at deltage i DM i Skills 2018 i MCH Messecenter Herning den 18.-20. januar. 

Mød Camilla, blomsterdekoratør

VIDEO: Mød Camilla Schmidt, blomsterdekoratør, der stiller op for Roskilde Tekniske Skole og Roskilde Handelsskole til DM i Skills 2018.
(Video: Roskilde Tekniske Skole)

Se billederne

 

Tema om Skills - DM, EM og VM

Hvad er DM i Skills?

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Deltagerne er nået til finalen efter at have vundet topplaceringer i skole- og regionale mesterskaber. Desuden viser unge erhvervsskoleelever fra yderligere 19 demonstrationsfag, hvad faget indeholder på en række stande rundt om i hallerne i MCH Messecenter Herning.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Kom og besøg DM i Skills! Se deltagerne konkurrere og vise deres fag frem, afprøv din egen faglige kunnen og snak med unge på erhvervsuddannelserne samt med vejledere. Der er GRATIS ADGANG.

 DM i Skills arrangeres af SkillsDenmark

VIDEO: Se film fra DM i Skills 2018 i Herning Messecenter (Video: SkillsDenmark)

Udskriv