Bil, fly og andre transportmidler

 

Uddannelserne inden for Bil, fly og andre transportmidler har vi på Pulsen 2 i Roskilde, hvor vi har uddannelserne til Mekaniker og Automontør.

 

Erhvervsuddannelserne inden for Bil, fly og andre transportmidler henvender sig til dig, der gerne vil reparere og vedligeholde maskiner, biler, lastvogne, motorcykler, fly og andre transportmidler.

 

Grundforløbet Bil, fly og andre transportmidler er din indgang til en erhvervsuddannelse, hvor du lærer at reparere og vedligeholde motorer og transportmidler. Du skal lære at fejlfinde, og du skal lære at arbejde med værktøj af forskellig slags. Der er en del teknologi i moderne køretøjer, og det skal du også lære at reparere.

 

 

bilerflytransportmidler

 

 

Arbejdet foregår som regel på værksteder, men du kan somme tider komme ud for at skulle reparere f.eks. entreprenør- og landbrugsmaskiner ude hos kunden. Uddannelsen handler ikke kun om teknik og maskiner - du skal også lære at snakke med kunder, og du skal lære at bruge pc. Desuden bliver du undervist i arbejdsmiljø og sikkerhed.

  

Se afdeling


Se brochure


Se startdatoer


Se undervisningsplan