Alt det andet

 

Roskilde Tekniske Skole er en alsidig uddannelsesinstitution, hvis kerneaktivitet er undervisning i erhvervsrettede uddannelser. Herudover beskæftiger skolen sig med udvikling, forsøg, konsulentvirksomhed, internationalt arbejde, arrangementsvirksomhed og diverse serviceydelser som f.eks. projektstyring og projektkoordinering.

 

 

altdetandet2

 


Vi tilbyder en mangfoldighed af kurser fra centralt beskrevne efteruddannelseskurser (f.eks. AMU-kurser, certifikatkurser, kørekort, truckkurser mv.) til specielt tilrettelagte kurser (f.eks. medie-, blomsterbinder- og netdesignerkurser) under åben uddannelse eller som indtægtsdækket virksomhed (IDV). Åben uddannelse er en kombination af brugerbetalte og statsfinansierede kurser. Indtægtsdækket virksomhed er kurser som udelukkende er tilrettelagt efter brugerønsker og som er fuldstændig brugerbetalte.

 
Skolen gennemfører også realkompetencevurdering (en vurdering af hvilke tillærte elementer som kan medvirke til at afkorte uddannelser).

 

 

altdetandet1

 


Projekt frivillig
Som noget nyt er skolen gerne behjælpelig med at formidle kontakt til frivilligt arbejde. Læs mere på www.projektfrivillig.dk - eller kontakt evt. Jacob Christiansen  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , som er skolens kontaktperson.


Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker - hvis ikke vi kan klare opgaven selv, kan vi måske hjælpe dig videre.