• Start din uddannelse i oktober! Vælg mellem en lang række erhvervsuddannelser (eud) på Roskilde Tekniske Skole - send din ansøgning i dag!
  • Start din uddannelse i oktober! Vælg mellem en lang række erhvervsuddannelser (eud) på Roskilde Tekniske Skole - send din ansøgning i dag!

   Vision

    

    

   Med engagement, samarbejde og respekt for mennesker og faglighed vil vi dagligt skabe den erhvervsskole, som andre gerne vil være en del af.

    


   Roskilde Tekniske Skole vil forene håndværkets traditioner, kultur og faglige kompetencer med uddannelse og undervisning, der har blik for den enkelte elevs forudsætninger, styrker og potentiale.


   Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med skolens værdigrundlag som fælles afsæt for alle aktiviteter.


   Vi vil skabe rammer, der gør det muligt for elever, medarbejdere og samarbejdspartnere i fællesskab at skabe resultater, som alle kan være stolte af.


   Vi vil arbejde målrettet med at udbrede kendskabet til vores uddannelser ved at tænke nyt og skabe aktiviteter, der giver positive oplevelser i vores forskellige studie- og fagmiljøer.


   Roskilde Tekniske Skole skal være én samlet skole – med plads til lokale kulturer. Overordnet skal alle vores uddannelser fremstå med en stærk og helhedsorienteret profil, der tager afsæt i skolens fælles værdier, pædagogiske grundlag og strategiarbejde.


   Udskriv

   ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

    Til forsiden

    

   Roskilde Tekniske Skole
   Postboks 132, Pulsen 10
   4000 Roskilde

    46 300 400
    Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
    Fredag kl. 8.00-14.00

    rts@rts.dk
    Find medarbejder

   CVR-nr. 44053128
   EAN-nr. 5798000556874