- Det er en rigtig fed opgave

På skolens afdeling på Pulsen 2 er der rejst flere store sejl foran kantinen. Under sejlene skal der være en 320 kvadratmeter stenbelægning, og det har et hold elever fra anlægsgartneruddannelsen fået lov til at lægge.

- Det er en rigtig sjov og udfordrende opgave. Normalt træner vi med mindre projekter, og der er stor forskel på at arbejde med et lille projekt og så dette store område. Hvis en snor står bare en centimeter forkert, kommer det til at betyde meget, når stykket er 25 meter langt, forklarer Mathias.

En så stor opgave stiller stor krav til et godt samarbejde.

- Vi har været et stort hold i gang med opgaven, og vi ligger jo side om side og lægger stenene, og det skal hele tiden passe sammen. Vi er nødt til at være enige om, hvordan tingene skal være, fortæller Jannie.

- Vi vil gerne alle gøre det så godt, og derfor kan der selvfølgelig godt komme nogle situationer, hvor man skal være rigtig god til at samarbejde og snakke sammen, slutter Jeanette.

Det nye område med sejl og stenbelægning skal give mulighed for, at elever og undervisere kan nyde deres frokost i skyggen i de varme måneder. Fra på onsdag åbner skolen dørene for i alt 1539 folkeskoleelever til den årlige Skills Stafet, hvor området vil danne en god ramme for mange af de sjove og spændende uddannelsesaktiviteter.

Få mere at vide

 Anlægsgartner
 Skills Stafet

Se billederne

 

Udskriv