AMU, kurser og efteruddannelse

Tag et kursus på Roskilde Tekniske Skole

Roskilde Tekniske Skole tilbyder rigtig mange forskellige kurser.

De spænder fra centralt beskrevne efteruddannelseskurser som AMU-kurser, certifikatkurser, truckkurser, mv.) til specielt tilrettelagte kurser udarbejdet efter kundernes behov og arbejdsmarkedets efterspørgsel (f.eks. multimedie-, blomsterbinder- og netdesignerkurser).

Skolen gennemfører også forløb for flygtninge og indvandrere samt voksenerhvervsuddannelse, erhvervsgrunduddannelse mv. 

Skræddersyet efteruddannelse
Skolens virksomhedskonsulenter kan hjælpe med at afdække virksomhedens kursusbehov. Desuden er vi gerne behjælpelige med at:

  • udarbejde kompetenceudviklingsplaner for medarbejdere
  • foretage en individuel kompetencevurdering (IKV)
  • udarbejde realkompetencevurdering (RKV)
  • sammensætte skræddersyede kursusforløb, som indeholder netop dét, du har behov for.


Kontakt os på rts@rts.dk eller 46 300 400 for mere information.

Tjek kurserne og spørg skolen om det, du ikke ser. Se oversigt over ikke-aktuelle hold.

Tilmelding til aktuelle hold sker via efteruddannelse.dk eller kursusplan


OBS: VEU-godtgørelse og befording kan nu kun søges digitalt!

Fra d. 1. november 2011 kan virksomhederne kun søge VEU-godtgørelse og befordring til medarbejdernes AMU-kurser via Efteruddannelse.dk.

Efteruddannelse.dk kan virksomhederne søge VEU-godtgørelse og befordring til medarbejdernes AMU-kurser på stort set alle uddannelsesinstitutioner på Efteruddannelse.dk. For disse kurser er det kun digitale ansøgninger, der udløser godtgørelsen på op til 640,80 kroner per medarbejder pr. dag. 

For at kunne bruge Efteruddannelse.dk skal du have en digital medarbejdersignatur eller virksomheds-nemId. Den fås nemmest hos den person, som administrerer jeres digitale medarbejdersignaturer. Det er en god idé at få det praktiske på plads i god tid. For de fleste virksomheder går det hurtigt, men hvis virksomheden ikke allerede har digitale medarbejdersignaturer, kan det tage nogle dage at få dem leveret via NemLog-in.dk eller Virk.dk

Allerede i dag kan du danne dig et overblik over Efteruddannelse.dk – men husk at have din digitale medarbejdersignatur klar, når du skal bestille kurser og søge om tilskud! Læs mere på www.efteruddannelse.dk om, hvordan andre virksomheder har fået glæde af portalen.


Roskilde Tekniske Skole er en del af VEU-center Øst og Øerne


Katrine er faglært og vil derfor tjene 3.100.000 kr. mere end Katrine. Hvad vil du tjene som faglært? Tag uddannelsestesten her. VEU-center.

veu-banner