• Start din uddannelse i oktober! Vælg mellem en lang række erhvervsuddannelser (eud) på Roskilde Tekniske Skole - send din ansøgning i dag!
  • Start din uddannelse i oktober! Vælg mellem en lang række erhvervsuddannelser (eud) på Roskilde Tekniske Skole - send din ansøgning i dag!

   Skolehjemmet på Roskilde Tekniske Skole

   Bo på skolehjem i Roskilde under din uddannelse

   På Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde finder du også Roskilde Tekniske Skoles skolehjem. Her kan du bo under skoleforløbene. Langt de fleste elever vælger dette, og det kan vi godt forstå. Kammeratskab og fælles oplevelser er noget af det. Faglige diskussioner og lektiehjælp om aftenen er noget andet.

    Ansøgningsblanket

    Studiemiljø på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde

    


   Aktiviteter

   Vi arrangerer en del aktiviteter for eleverne, men vi er altid åbne for forslag til aktiviteter. Jo mere du som elev deltager i aktiviteterne, jo mere liv bliver der på skolehjemmet. Aktiviteterne slås op på opslagstavlen, så hold øje. 

   Fritidsfaciliteter

   Vi har en idrætshal, der både i undervisningstiden og i fritiden. Desuden er der pool, tv og hygge i ”kælderen” med musik.

    

   Tag din hest med

   Du kan medbringe din hest under skoleopholdet. Vi har ridebaner, ridestier, ridehal og hestebokse til din hest, som opstaldes på skolelandbruget Svanemosegård, der ligger ved siden af skolehjemmet. Der betales særskilt for opstaldning.

   Bustransport til/fra skolehjemmet

   Der arrangeres bustransport mellem Vilvorde og Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde. 

    


   Elevværelser

   Alle elevværelser (dobbelt- og enkeltværelser) er møblerede og med toilet og bad. Der er trådløs adgang til internettet på skolen, 2 mb. Ønsker du at downloade, streame eller spille online spil, er der på enkeltværelserne mulighed for via kabel at bruge det faste net. Du skal selv holde værelset rent og pænt.

   Vi har 80 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser, dvs. i alt kan der bo 120 kostelever på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde.

   Se billeder i slideshowet:

    


   Kost

   Køkkenet på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde lægger vægt på varieret og ernæringsrigtig kost, og elever er med til at fastlægge madplanen.

   Hvis du er kostelev, dvs. bor på skolen, får du morgenmad, formiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe, aftensmad. Du får to retter varm mad midt på dagen og til aften er der aftenbuffet.

   Hvis du er dagselev, får du formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe og betaler for delvis kost. 

    

   Økonomi

   Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end 5 kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen Landbrug på grundforløb 1 eller landbrugsuddannelsen, har ret til skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

   • Elever, der er under 18 år og går på grundforløb uden uddannelsesaftale, betaler ikke for kost og logi
   • Elever, der har en uddannelsesaftale, samt elever over 18 år, betaler 500 kr./uge (2017)
   • Elever med forsørgerpligt er fritaget for betaling
   • Alle elever skal betale et depositum på 1.000 kr. ved indflytning - pengene tilbagebetales ved udflytning, når værelset overleveres i rengjort og hel stand

    


   Jeg kan hjælpe dig

   Nina Bach Pollmann
   Nina Bach Pollmann
   Uddannelsessekretær, Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde
    46 300 400
    np@rts.dk

   Du finder os her

   Logo 130x130px Landbrugsskolen Sjaelland
    Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde
    Ledreborg Allé 50 • 4000 Roskilde

    

   Udskriv

   ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

    Til forsiden

    

   Roskilde Tekniske Skole
   Postboks 132, Pulsen 10
   4000 Roskilde

    46 300 400
    Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
    Fredag kl. 8.00-14.00

    rts@rts.dk
    Find medarbejder

   CVR-nr. 44053128
   EAN-nr. 5798000556874