• Husk at søge ungdomsuddannelse inden 1. marts - start din uddannelse på Roskilde Tekniske Skole, HTX Roskilde eller Landbrugsskolen Sjælland - erhvervsuddannelser (eud), eux - erhvervsfaglig studentereksamen og htx - teknisk gymnasium
  • Husk ansøgningsfrist 1. marts - start på HTX Roskilde
  • Husk at søge ungdomsuddannelse inden 1. marts - start din uddannelse på Roskilde Tekniske Skole, HTX Roskilde eller Landbrugsskolen Sjælland - erhvervsuddannelser (eud), eux - erhvervsfaglig studentereksamen og htx - teknisk gymnasium
  • Husk ansøgningsfrist 1. marts - start på HTX Roskilde

Skolehjemmet på Roskilde Tekniske Skole

Bo på skolehjem i Roskilde under din uddannelse

På Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde finder du også Roskilde Tekniske Skoles skolehjem. Her kan du bo under skoleforløbene. Langt de fleste elever vælger dette, og det kan vi godt forstå. Kammeratskab og fælles oplevelser er noget af det. Faglige diskussioner og lektiehjælp om aftenen er noget andet.

 Ansøgningsblanket

 Studiemiljø på Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde

 


Aktiviteter

Vi arrangerer en del aktiviteter for eleverne, men vi er altid åbne for forslag til aktiviteter. Jo mere du som elev deltager i aktiviteterne, jo mere liv bliver der på skolehjemmet. Aktiviteterne slås op på opslagstavlen, så hold øje. 

Fritidsfaciliteter

Vi har en idrætshal, der både i undervisningstiden og i fritiden. Desuden er der pool, tv og hygge i ”kælderen” med musik.

 

Tag din hest med

Du kan medbringe din hest under skoleopholdet. Vi har ridebaner, ridestier, ridehal og hestebokse til din hest, som opstaldes på skolelandbruget Svanemosegård, der ligger ved siden af skolehjemmet. Der betales særskilt for opstaldning.

Bustransport til/fra skolehjemmet

Der arrangeres bustransport mellem Vilvorde og Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde. 

 


Elevværelser

Alle elevværelser (dobbelt- og enkeltværelser) er møblerede og med toilet og bad. Der er trådløs adgang til internettet på skolen, 2 mb. Ønsker du at downloade, streame eller spille online spil, er der på enkeltværelserne mulighed for via kabel at bruge det faste net. Du skal selv holde værelset rent og pænt.

Vi har 80 enkeltværelser og 20 dobbeltværelser, dvs. i alt kan der bo 120 kostelever på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde.

Se billeder i slideshowet:

 


Kost

Køkkenet på Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde lægger vægt på varieret og ernæringsrigtig kost, og elever er med til at fastlægge madplanen.

Hvis du er kostelev, dvs. bor på skolen, får du morgenmad, formiddagskaffe, middag, eftermiddagskaffe, aftensmad. Du får to retter varm mad midt på dagen og til aften er der aftenbuffet.

Hvis du er dagselev, får du formiddagskaffe, middag og eftermiddagskaffe og betaler for delvis kost. 

 

Økonomi

Elever, der søger optagelse på en uddannelse, hvor nærmeste uddannelsesinstitution ligger mere end 5 kvarters transport fra bopælen, har ret til en skolehjemsplads. Elever, der vælger fagretningen Landbrug på grundforløb 1 eller landbrugsuddannelsen, har ret til skolehjemsplads uanset afstand fra hjem til skole.

  • Elever, der er under 18 år og går på grundforløb uden uddannelsesaftale, betaler ikke for kost og logi
  • Elever, der har en uddannelsesaftale, samt elever over 18 år, betaler 500 kr./uge (2017)
  • Elever med forsørgerpligt er fritaget for betaling
  • Alle elever skal betale et depositum på 1.000 kr. ved indflytning - pengene tilbagebetales ved udflytning, når værelset overleveres i rengjort og hel stand

 


Jeg kan hjælpe dig

Nina Bach Pollmann
Nina Bach Pollmann
Uddannelsessekretær, Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde
 46 300 400
 np@rts.dk

Du finder os her

Logo 130x130px Landbrugsskolen Sjaelland
 Landbrugsskolen Sjælland, Roskilde
 Ledreborg Allé 50 • 4000 Roskilde

 

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
(postadresse og administration)
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
 Fredag kl. 8.00-14.00

 rts@rts.dk
 Find medarbejder

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874