Fagenes dag

Flere faglige helte med kloge hænder

En faglig uddannelse åbner døren på vid gab for en succesfuld og spændende karriere.

For de unge er der nemlig uanede karrieremuligheder med en faglig uddannelse - man kan blive blandt de bedste til at arbejde med hænder og hoved, man kan uddanne sig og blive leder, eller man kan starte sin egen virksomhed.

I Roskilde og omegn har vi i høj grad brug for flere faglige helte med kloge hænder. Både nu og i fremtiden.

Hvad er Fagenes Dag?

Fagenes Dag er et nyt samarbejde, der inspirerer unge i og omkring Roskilde til at vælge de lovende karrieremuligheder og mange spændende oplevelser, der følger med en faglig uddannelse.

Samarbejdspartnerne bag projektet Fagenes Dag er Erhvervsforum Roskilde, Roskilde Handel, LO Roskilde og Roskilde Tekniske Skole. Projektet støttes desuden af Roskilde Kommune og Region Sjælland.

Fagenes Dag giver blandt andet ordet til en række unge mennesker, der alle har valgt en faglig uddannelse som vejen til en god karriere og et godt arbejdsliv.

 

FILM: Kenneth er 24 år gammel og arbejder til daglig som slagter hos Slagter Frimann i Støden i Roskilde.
FILM: Markus er 26 år og i lære som elektriker hos Roskilde Fjordens El A/S i Gundsømagle.
FILM: Silas er i lære som VVS'er hos Thorsen & Petersen VVS A/S i Tjæreby ved Roskilde. Han elsker at bruge sine hænder både på arbejdet og i fritiden sammen med kammeraterne.
FILM: André er i lære som møbelsnedker i Roskilde. Han elsker detaljerne ved sit fag - at han kan skabe smukke ting, der er rare at røre ved, og som almindelige mennesker har glæde af hver dag.

 

Udskriv

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

 Til forsiden

 

Roskilde Tekniske Skole
Postboks 132, Pulsen 10
4000 Roskilde

 46 300 400
 Mandag-torsdag kl. 8.00-15.30
 Fredag kl. 8.00-14.00

 rts@rts.dk
 Find medarbejder

CVR-nr. 44053128
EAN-nr. 5798000556874